The Pavilion transformation

The Pavilion modernisation project Stage 1 is complete and the Building Team are all delighted with the transformation.

I’d like to sincerely thank all members and the Bedford Park Sports Club for their donations without which we could not have started.

The Pavilion club room, kitchen and reception areas have been modernized with a dry wall lining to cover the brick walls, new vinyl non-slip flooring, new suspended ceiling with new lighting and a new fitted kitchen.  Wow!   It was a huge achievement in 3 months with a mainly volunteer members Building Team!
There’s a picture below of most of the Team and their transformation achievement.
My vision for the transformation has been achieved and I am sure the new appearance will help to attract many new members in 2018.

Pavilion project Stage 2, the modernisation of the toilets, is planned for February and all will be ready for the start of the season.

Dave Spratt – Project Leader

No Replies to "The Pavilion transformation"


    Got something to say?

    Some html is OK